Adress

 

 

Ik ben op zoek naar iemand die als zzp-er (of hobbymatig) een deel van de pluktuin in gebruik wil nemen voor het telen van groenten en deze groenten binnen de pluktuin wil laten plukken dan wel verkopen aan klanten van de pluktuin.

Ik kan a.g.v. het ongeval en de daarbij opgelopen knieschade helaas niet meer alle werkzaamheden uitvoeren die ik eerder wel kon. De tuin heeft hieronder te lijden. Ik wil een deel van de tuin verhuren om mijn knie te ontlasten en minder onderhoudt te hebben en daarmee meer tijd te hebben voor stuk wat ik dan nog zelf beheer. Ik wil de pluktuin naar klanten toe echter wel als 1 tuin houden. Ik zoek een huurder / franchiser die als zzp-er of als neveninkomsten  of hobbymatig een deel van de pluktuin (om te beginnen ongeveer 1000m2) in gebruik wil gaan nemen om er groente op te telen. Het is de bedoeling dat het een aanvulling is op wat er op dit moment al in de pluktuin te plukken is (bloemen, fruit, theekruiden) en dat we geen concurrenten van elkaar zijn.  Het is mijn bedoeling dat dit deel voor klanten onderdeel blijft van de pluktuin. De groente moeten ook in de pluktuin door klanten geplukt kunnen worden of anders in ieder geval gekocht kunnen worden. Naast verkoop van groenten zouden er mogelijk ook workshops met/over groenten gegeven kunnen worden.

Het is de bedoeling dat we elkaar kunnen aanvullen en hier en daar ontlasten. Bijvoorbeeld met verkoop / contact met klanten dat we afwisselend klanten helpen en daarmee meer tijd overhouden voor het telen.

Het is de bedoeling dat ieder wel zijn eigen bedrijf/inkomsten heeft.  Doordat ieder eigen product heeft moet dat administratief ook goed te scheiden zijn (bijvoorbeeld met 2 kassa-systemen).

De nieuwe huurder profiteert van de naamsbekendheid en bestaande klanten van de pluktuin. Hiervoor betaalt de huurder 1-malig een instap-fee /goodwill.

Heb je interesse neem dan contact op via email info-at-apenstaartje-pluktuindebosrand.nl en schrijf wat over jouw ideeen, plannen en wensen. Ik neem daarna dan contact met je op om te zien of wensen met elkaar te rijmen zijn en er een klik is (ook belangrijk als je deels gaat samenwerken).

 

 

Zoeken

Webshop                Cadeaubon
webshop  overzicht bonnen
 
Boeketten               Bloemstukken
dscn2268 500    grafstuk 1b

 

Workshops              Groepen

blok 2 web    PluktuinDeBosrandGroep 1

 

Kinderfeestjes         Verhuur

089 500   PluktuinDeBosrandGroep 3

High Tea

high tea web 

Moordspel

moordspel