Adres

 

 

Tijdens het seizoen worden er in de pluktuin diverse hig teas en workshops gehouden. Er worden ondermeer workshops bloemschikken, korenschoofboeket maken, jam en/of chutneys maken en workshop smoothies maken georganiseerd. Zie hieronder voor geplande data:

Minimaal aantal deelnemers voor iedere high tea of workshop is 8 personen. U kunt u individueel aanmelden. Heeft u interesse meld u dan alvast vrijblijvend aan via contact u wordt dan op de hoogte gehouden over de data wanneer er een workshop plaats gaat vinden. Vervolgens kunt u dan aangeven of u al of niet wil deelnemen.

Wilt u met een groepje vrienden/vriendinnen of met uw bedrijf een workshop volgen? Vanaf 8 personen is er een prive workshop te plannen (buiten de hier genoemde data om). De prijzen voor een workshop zijn afhankelijk van het aantal deelnemers (staffelprijzen) en varieren per workshop. U kunt al een workshop volgen vanaf 17,50 p.p. Heeft u interesse neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Gedurende het seizoen zijn er yogalessen in de pluktuin waarbij na afloop een boeketje wordt geplukt en met een kopje thee wordt nagenoten van het uitzicht ik de Wageningse Eng. Zie bij agenda voor meer informatie.

 

Data 2018 worden in voorjaar gepland

 

voor high tea:

Bij de high tea krijgt u: diverse luxe sandwiches, gerookte zalmrolletjes of kiprolletjes met kruidenkaas, Brownies van Brownies & Downies uit Wageningen, homemade scones met whipped cream of jam van de pluktuin, homemade muffins met daarin verwerkt vruchten van de pluktuin, cake met eigen gemaakt jam, roomboterkoekjes en chocolaatjes plus natuurlijk onbeperkt thee. U kunt in de theepluktuin uw eigen verse kruiden- en bloementhee plukken of u kunt kiezen voor thee van een theezakje. Bij een high tea hoort thee, maar er is voor diegene die dat liever hebben ook koffie en fris tegen bijbetaling verkrijgbaar. Bij slecht weer is er een tent, zodat de high tea toch door kan gaan.

prijs:    vanaf 8 jaar:  22,50 p.p., kinderen tot 8 jaar: 15,00 p.p.

Aanmelding vooraf verplicht. Het minimale aantal deelnemers is 8 personen en het maximum 35 (ivm evt. tent bij slecht weer). Aanmelden kan tot en met donderdagavond voorafgaand aan de high tea via contactformulier.

 

Data workshops voor 2018:

 

 

Voor alle wokschops geldt dat u zich vooraf moet aanmelden. Dit kan via contactformulier.

Minimum aantal deelnemers is 8 personen. 

 

Data yogales voor 2018:

Yogales  met na afloop een boekeitje plukken en een kopje thee drinken. 

 

De yogales gaat alleen bij droog weer door.

In geval van regen is de les - indien dan wel droog weer - een week later.

Kosten 17,50 p.p. voor de yogales, een kopje vers geplukte kruidenthee en een bosje bloemen.

De les gaat door bij minimaal 6 aanmeldingen.

De lessen worden gegeven door Senzi man (www.yoga-senzi.nl). Informatie en aanmeldingen via 06-42739889 (Senzi).

Zoeken

 Webshop                Cadeaubon
webshop  overzicht bonnen
 
Boeketten               Bloemstukken
dscn2268 500    grafstuk 1b

 

Workshops              Groepen

blok 2 web    PluktuinDeBosrandGroep 1

 

Kinderfeestjes         Verhuur

089 500   PluktuinDeBosrandGroep 3