Adres

 

 

Workshops

 

Workshop korenschoofboeket

Tijdens de workshop leert u een korenschoofboeket maken.

De prijs van de workshop  is inclusief 25 bloemstengels, uitleg over het maken van een korenschoofboeket plus koffie of thee met iets lekkers erbij.

Prijs vanaf 17,50 p.p.

 

Workshop Bloemschikken

Per workshop wordt er - eventueel in overleg met deelnemers - besloten wat er gemaakt gaat worden, bijvoorbeeld een bloementaart, bloemenkrans, biedemeijer, modern stuk enz. De kosten voor de workshop zijn afhankelijk van wat er wordt gemaakt, de hoeveelheid benodigde materialen en van het aantal deelnemers.

Prijsindicatie vanaf 20,- p.p. inclusief bloemmateriaal, oasis, krammen enz plus koffie of thee met iets lekkers erbij. Per geplande data staat de prijs voor de workshop erbij vermeld.

 

Workshop jam of chutney maken

Wat voor jam of chutney er tijdens de workshop wordt gemaakt hangt af van het fruit dat er op dat moment beschikbaar is in de pluktuin. Naast het fruit uit de pluktuin worden de  benodigde aanvullende ingredienten ingekocht. 

Prijs workshop jam of chutney maken vanaf 20,00 p.p.

Dit is inclusief alle benodigde materialen en koffie of thee met iets lekkers erbij.

    

Workshop smoothies maken

Wat voor smoothies er tijdens de workshop wordt gemaakt hangt af van het fruit dat er op dat moment beschikbaar is in de pluktuin. Naast het fruit uit de pluktuin worden de  benodigde aanvullende ingredienten ingekocht. 

Prijs workshop smoothies maken vanaf 15,00 p.p.

Zoeken

 Webshop                Cadeaubon
webshop  overzicht bonnen
 
Boeketten               Bloemstukken
dscn2268 500    grafstuk 1b

 

Workshops              Groepen

blok 2 web    PluktuinDeBosrandGroep 1

 

Kinderfeestjes         Verhuur

089 500   PluktuinDeBosrandGroep 3