Adres

 

 

Gedurende het seizoen zijn op afspraak arrangementen voor groepen, workshops, kinderpartijtjes en picknicks mogelijk.

Groepsarrangement

Standaard krijgt u bij een groepsarrangement een rondleiding door de pluktuin, waarbij u achtergrondinformatie krijgt over de pluktuin, de bloemen en het kleinfruit. Onder het genot van een kopje koffie, thee en iets lekkers erbij wordt er uitleg gegeven over het plukken plus schikken van de bloemen en het oogsten van het kleinfruit waarna u zelf bloemen en/of fruit gaat plukken. 

Wilt u een arrangement afgestemd op uw wensen neem dan contact met mij op.

Prijs afhankelijk van aantal personenen en uw wensen.

Workshops

Gedurende het seizoen worden er diverse workshops gehouden, zoals een workshop korenschoof boeket maken , een workshop bloemschikken of een workshop jam of smoothies maken. Voor mogelijkheden, prijzen en data kijk bij de agenda. Workshops zijn al mogelijk vanaf 15,00 p.p.

Huur locatie

Zoekt u een mooie locatie voor een lunch of picknick of een locatie om een kinderpartijtje of tuinfeest te houden gecombineerd met een plukarrangement, ook dit is mogelijk in pluktuin de Bosrand.

In geval van slecht weer beschikt de pluktuin over een partytent van 4x4 (16 pers) en een activiteitendoek van 8 m doorsnede (40 a 50 pers staand of 30 zittend), zodat activiteiten ook bij slecht weer door kunnen gaan. 

Zoeken

 Webshop                Cadeaubon
webshop  overzicht bonnen
 
Boeketten               Bloemstukken
dscn2268 500    grafstuk 1b

 

Workshops              Groepen

blok 2 web    PluktuinDeBosrandGroep 1

 

Kinderfeestjes         Verhuur

089 500   PluktuinDeBosrandGroep 3