Adres

 

 

 

Suzanne heeft - naast het tuinonderhoud - de vierkanten met bloembedden in kaart gebracht met behulp van Illustrator, daarnaast heeft ze - op basis van eerdere plattegrond van Qin en eigen metingen - een totaal overzicht van de pluktuin gemaakt. Op dit moment zijn we bezig om per bloembed de bijbehorende plantnamen erbij te zetten. Komend plukseizoen komen er borden met plattegrond van bloemenvierkant met plantnamen in de pluktuin te staan.  De plattegronden vind u op de website onder het tabblad De Pluktuin/plattegronden pluktuin.

 

Zweefvlieg Bas heeft aantal hele mooie luchtvideo's van de pluktuin gemaakt m.b.v. een drone. De filmpjes staan op de welkomspagina van de pluktuin plus bij iedere webpagina aan de linkerzijkant en op youtube. Ziet er erg mooi en professioneel uit.

 

 

Er zijn verschillende mogelijkheden om als vrijwilliger in de tuin te helpen, met het dagelijks onderhoud, zoals wieden, schoffelen en het bijhouden van de paden, maar ook meedenken mee over de verdere ontwikkeling van de tuin en assisteren ze op de jaarlijkse molenmarkt en de Oogstdag van de Wageningse Eng.

 

Naast een aantal min of meer vaste vrijwilligers zijn er ook mensen die incidenteel op de pluktuin helpen. Dit kan een keer één (mid)dag zijn of vaker zoals bijvoorbeeld Marlies, Bettie of Janet die een paar keer hebben geholpen of mijn moeder, die als ze in Bennekom/Wageningen is ook geregeld mee helpt met onkruidwieden.

 

Wilt u ook lekker buiten werken en helpen de pluktuin verder te ontwikkelen of te onderhouden kom dan langs bij de pluktuin om de mogelijkheden te bespreken of neem contact op met mij, Petra Lenskens, telefonisch ( 06-49958208) of via het contactformulier

 

 

 

 

Zoeken

Webshop                Nu te plukken
webshop      blok 2 plukken web
 
  Cadeaubon          Abonnement

overzicht bonnen      IMG 3190 abonnement web

 
Boeketten               Bloemstukken
dscn2268 500    grafstuk 1b

 

Workshops           Yogales  

blok 2 web    20190612 091102 web

 

Groepen            Combi arrangement

PluktuinDeBosrandGroep 1      PluktuinDeBosrandGroep 3

 

Kinderfeestjes         Verhuur

089 500   PluktuinDeBosrandGroep 3

High Tea                    Picknick

high tea web      PluktuinDeBosrandGroep 2

Moordspel               Duurzaam

moordspel    IMG 6294