Pluktuin de Bosrand Pluktuin de Bosrand
Pluktuin de Bosrand Pluktuin de Bosrand
  • Welkom
  • Plukken
  • Drinken
  • Activiteiten
    • Agenda
      • NL Doet
      • Yogalessen
      • workshops
      • Werkdagen
    • Workshops
    • Groepsarrangementen
    • Webshop
  • Ontdekken
    • Over ons
    • Onze werkwijze
    • Webshop
    • Vrijwilligerswerk bij de pluktuin
    • De Pluktuin
      • Snijbloemen
      • Eetbare bloemen
      • Fruit
        • Aalbessen
        • Appelbessen
        • Appels
        • Blauwe bessen
        • Bramen
        • Druiven
        • Frambozen
        • Japanse wijnbes
        • Kiwibessen
        • Kruisbessen
        • Peren
        • Pompoenen (groente)
        • Pruimen
        • Rabarber (groente)
        • Zwarte bessen
      • Theekruiden
      • Theetuin
      • Plattegrond pluktuin
      • Recepten
        • Druiven recepten
        • rode bessen recepten
      • Donateur
      • Crowdfunding
      • Tuintherapie
      • Pluktuin de Bosrand media
      • Gezocht
    • Stichting de Bosrand Wageningen
  • Bezoeken
    • Praktische Informatie
      • Openingstijden
      • Adresgegevens
      • Plattegrond
      • Webshop
    • Prijs informatie
      • Tickets
      • Vaste klantenkaart
      • Abonnementen
      • Cadeaubonnen
    • Groepen
    • Scholen
    • Webshop
    • Contact
  • Vrijwilligers
  • NL Doet 2025

 

 

  1. U bevindt zich hier:  
  2. home
  3. Ontdekken
  4. De Pluktuin
  5. Recepten
  6. Recepten Frambozen
  7. Gratin van frambozen en druiven

Selecteer de taal

  • Nederlands (NL)
  • English (UK)

Gratin van frambozen en druiven

Ingrediënten
Voor vier personen
Witte druiven: 400 g
Frambozen: 1 bakje
Eierdooiers: 6
Poedersuiker: 2 soeplepels
Kaneelpoeder: 1 koffielepel
Muskaatwijn: 25 cl

 

Bereiden

Was de druiven, ontpit ze en laat ze drogen. Doe de eierdooiers, de suiker en een koffielepeltje kaneel in een pan en meng. Plaats de pan in een andere pan met licht kokend water. Laat de eieren gedurende 3 à 4 minuten aanpakken door te mengen. Giet de wijn beetje bij beetje bij het mengsel en klop onophoudelijk met een kleine klopper. Het mengsel moet schuimen en indikken. Verwarm de oven met de gril.

Giet de sabayon in vier ovenschoteltjes. Voeg de druiven toe en meng voorzichtig. Leg de frambozen er bovenop. Zet de schoteltjes onder de gril gedurende 3 à 4 minuten. Uit de oven halen en meteen opdienen.

pluktuin1

Kom jij ook plukken?

OpeningstijdenNu te plukken

Block
We zijn de website aan het updaten. later meer
LEES MEER
Workshops
v.a. 8 pers.
Rondleiding
v.a. 8 pers
High Tea, picknick
v.a.8 pers
Kinderfeestjes
v.a. 8 pers

 

 Logov4

        Dorskampweg tegenover 15

        6704 PB Wageningen

images/fotos/slideshow/welkom/PluktuinDeBosrandIngang_1.jpg
images/fotos/slideshow/welkom/PluktuinDeBosrandAalbessen.jpg
images/fotos/slideshow/welkom/PluktuinDeBosrandBoeket_1.jpg
images/fotos/slideshow/welkom/PluktuinDeBosrandBlauwebessen.jpg
images/fotos/slideshow/welkom/PluktuinDeBosrandBorderGrasveld_1.jpg
images/fotos/slideshow/welkom/PluktuinDeBosrandWorkshopBloemschikken_1.jpg
images/fotos/slideshow/welkom/PluktuinDeBosrandBloemDahlia_1.jpg
images/fotos/slideshow/welkom/PluktuinDeBosrandGrasveld_1.jpg
images/fotos/slideshow/welkom/PluktuinDeBosrandWorkshopJam_1.jpg
images/fotos/slideshow/welkom/PluktuinDeBosrandBoeket_2.jpg
DSCN2303.jpg
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
  • Tuintherapie/landbouwzorg
  • BSO Moestuinles kinderen
  • excursie schoolklas

Pluktuin overig

  • Abonnementen
  • Bloemstukken, grafwerk
  • Cadeaubonnen

Meer over ons

  • Plattegrond pluktuin
  • Vrijwilligers gezocht
  • FAQ

Contactgegevens

Pluktuin de Bosrand    

Dorskampweg tegenover 15

6704 PB Wageningen

 

mobiel 06-49958208 

       Petra Lenskens

email contactformulier

twitter@pluktuinbosrand

facebook PluktuindeBosrand