Pluktuin de Bosrand Pluktuin de Bosrand
Pluktuin de Bosrand Pluktuin de Bosrand
  • Welkom
  • Plukken
  • Drinken
  • Activiteiten
    • Agenda
      • NL Doet
      • Yogalessen
      • workshops
      • Werkdagen
    • Workshops
    • Groepsarrangementen
    • Webshop
  • Ontdekken
    • Over ons
    • Onze werkwijze
    • Webshop
    • Vrijwilligerswerk bij de pluktuin
    • De Pluktuin
      • Snijbloemen
      • Eetbare bloemen
      • Fruit
        • Aalbessen
        • Appelbessen
        • Appels
        • Blauwe bessen
        • Bramen
        • Druiven
        • Frambozen
        • Japanse wijnbes
        • Kiwibessen
        • Kruisbessen
        • Peren
        • Pompoenen (groente)
        • Pruimen
        • Rabarber (groente)
        • Zwarte bessen
      • Theekruiden
      • Theetuin
      • Plattegrond pluktuin
      • Recepten
        • Druiven recepten
        • rode bessen recepten
      • Donateur
      • Crowdfunding
      • Tuintherapie
      • Pluktuin de Bosrand media
      • Gezocht
    • Stichting de Bosrand Wageningen
  • Bezoeken
    • Praktische Informatie
      • Openingstijden
      • Adresgegevens
      • Plattegrond
      • Webshop
    • Prijs informatie
      • Tickets
      • Vaste klantenkaart
      • Abonnementen
      • Cadeaubonnen
    • Groepen
    • Scholen
    • Webshop
    • Contact
  • Vrijwilligers
  • NL Doet 2025

 

 

  1. U bevindt zich hier:  
  2. home
  3. Ontdekken
  4. De Pluktuin
  5. Recepten
  6. Druiven recepten
  7. Brochettes van pompelmoes en druiven

Selecteer de taal

  • Nederlands (NL)
  • English (UK)

Soep van druiven en vanille ijs

Ingrediënten
Voor 2 personen
Kirsch : 1 likeurglaasje
Vanille: 1 stokje
Druiven: 300 g
Poedersuiker: 2 koffielepels
Vanille ijs

Bereiden

Giet een groot glas water en de kirsch in een klein pannetje. Haal de vanille van het stokje en voeg die toe. Aan de kook brengen, de pan van het vuur halen en 10 à 15 minuten laten rusten.
Was de druifjes, leg ze in vanillesoep en breng zachtjes aan de kook. Van zodra het kookt, haalt u het pannetje van het vuur. Voeg 2 koffielepels suiker en toe en laat afkoelen. Koel bewaren tot u opdient.
Verdeel de druivensoep over de borden en voeg er een of twee bolletjes vanille ijs aan toe.

pluktuin1

Kom jij ook plukken?

OpeningstijdenNu te plukken

 

 Logov4

        Dorskampweg tegenover 15

        6704 PB Wageningen

  • Tuintherapie/landbouwzorg
  • BSO Moestuinles kinderen
  • excursie schoolklas

Pluktuin overig

  • Abonnementen
  • Bloemstukken, grafwerk
  • Cadeaubonnen

Meer over ons

  • Plattegrond pluktuin
  • Vrijwilligers gezocht
  • FAQ

Contactgegevens

Pluktuin de Bosrand    

Dorskampweg tegenover 15

6704 PB Wageningen

 

mobiel 06-49958208 

       Petra Lenskens

email contactformulier

twitter@pluktuinbosrand

facebook PluktuindeBosrand